А всъщност успешно могат да се консумират и с добре охладено бяло Шардоне :)

Какво ни трябва:
За около 20 бр.
10 с.л. суров белен сусам
200 гр. прясно настърган пармезан
1 с.л разтопено на стайна температура суроватъчно краве масло
3 с.л. вода
Как да приготвим:
1. На сух тиган запечете за около 3-4 минути сусама (от него се разнесе един особено апетитен аромат);
2. Сложете сусама в купа добавете маслото, настъргания пармезан и водата, разбъркайте добре и офемете топчета с размера на орех;
3. Сложете хартия за печене в тава и наредете топчета като леко ги притиснете отгоре;
4. Запечете за около 15 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна
Няма коментари:
Публикуване на коментар